Најновије

Мистериозна појава шири страх у Турској

Застрашујућарупа пречника10mидубине90метараосванулајена једнојплантажикукурузауКарапинару, недалекоодтурског градаКониеМехметБилтекин, мештанинселаГулукиу, власникплантаженакојојсепојавиларупа, тврдидасугаоовомслучајуобавестилекомшије.</spa
Никла преко ноћи (Фото:Јутјуб)

Никла преко ноћи (Фото:Јутјуб)

"Комшије кажудасечулокадаједошлодопропадањаземљишта. Незнамоштадарадимо, јакосмозабринутиибојимосе", кажеБилтекин, тедодајекакојесрећаштоникоутоммоментунијебионаплантажи.МухамедАрдик, такођемештанинселаГулукиу, казаојекакосурупуприметилидоксупролазилипоредплантаже, алиданезнајуштајеузрокњеногнастанка.Иуоближњемселуујануарусепојавиласличнарупа пречникатри идубине10метара.Овакве рупе су глобалани феномен и све учесталије се појављују. Мештани села Саница у Босанској општини Кључ доживели су сличан инцидент када је оваква рупа прогутала оближње језерце као и неколико објеката. Језерце је пресушило, а рупа наставила да се шири, шта је узрок ове појаве и даље се спекулише.
Прочитајте још: Отворени нацизам: Колинда обележила годишњицу смрти усташа у Блајбургу!Албанци спремају нападе: Врање, Ниш и Краљево на мети терориста! Доливају уље на ватру: Десничари би да рехабилитују и генерала Недића!
Извор:Правда    

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА