Најновије

ЕЛИТНА ПРОСТИТУТКА УБИЛА ДИРЕКТОРА ГУГЛА: Оргијали на његовој јахти, а онда му је убризгала хероин (ВИДЕО)

Америчка проститутка Аликс Тичелман (27) признала је пред судом да је набавила хероин којим је из нехата убила директора компаније Гугл Фореста Хејса (51) на његовој луксузној јахти у Калифорнији.
Аликс Тичелман (Фото: Фејсбук)

Аликс Тичелман (Фото: Фејсбук)

На основу споразума о признању, осуђена је на шест година затвора. Иза решетака је већ скоро годину дана, а ухапшена је осам месеци након Хејсове смрти. Надзорне камере на јахти снимиле су цео догађај. На снимку се види да је себи насула вино, док је Хејсу убризгала хероин, од чега је он преминуо на лицу места. Како се види на снимцима надзорне камере, Аликс је потом хладнокрвно прескочила његов леш и испила вино до краја. Она је после његове смрти уредно покупила дрогу, игле и друге своје ствари. Аликс је спустила и ролетну на прозору, како би тело остало скривено од погледа, а потом је напустила јахту. Након објављивања видео-снимка на суду Тичелман је признала убиство из нехата. Полиција је месецима покушавала да реши ово убиство, јер се на снимцима није могло препознати ко је фатална црнка. Ухапшена је прошле године и то тако што ју је полиција намамила у хотелску собу где ју је наводно чекао богати клијент.
Прочитајте још:ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА ИЗ „СЛАВИЈЕ“: Слађан платио сахрану, купио одело и свеће!Ослобођени: Лука Бојовић и Владимир Милисављевић
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА