Најновије

Шешељ упозорио: ЦИА и МОСАД спроводе операцију "Орао" - мета је Србија!

БЕОГРАД - Српска радикална странка обавештава јавност о строго скриваној информацији о операцији  „Игл“ (The Eagle) или „Орао“, коју припремају Американци и која је изразито антисрпског карактера.
Шешељ на конференцији за штампу (Фото: ЈуТјуб)

Шешељ на конференцији за штампу (Фото: ЈуТјуб)

„Америчка обавештајна агенција, заједно са МОСАД-ом прави план „Игл“ или „Орао“ и тај план имплементира преко Тиране. Главни обавештајац је Мајкл Баун, који не зна српски језик и зато му је као подршка додељен Насер Пацоли, рођак Беџета Пацолија, најбогатијег Албанца, који живи у Лугану. План се састоји у томе да се Албанија, као вековни непријатељ православља на Балкану, искористи за изазивање напетости у првој фази, а то је фаза која је већ почела у другој половини 2014. Године и подразумева запаљиве политичке поруке из Тиране у односу на Косово, посебно према Србији. Црна Гора је поштеђена, јер је већ на прагу НАТО пакта и мафијашки издајнички режим Мила Ђукановића одрађује све што је потребно за приватне трансакције новца и драгоцености појединцима из владајућих политичких структура са Запада, као и мултинационалних компанија. За главну мету одређена је Србија, као централна земља Балкана и потенцијална територија, где би Русија могла да се стратешки позиционира у односу на Европу,“ изјавио је др Шешељ на данашњој конференцији за новинаре.
Прочитајте још:Николић: Да уђемо у ЕУ, али да задржимо старе пријатељеПосета Путина Јапану значила би пробој у руско-јапанским односимаСТРАТФОР: Срби су деведесетих одредили судбину целог света!
Српска радикална странка обавештава јавност да творци ове операције уназад месец дана дозирано притискају режим у Београду да се убрза имплементација Бриселског споразума и уједно направи отклон према Русији и спољна политика усклади са политиком Брисела. Посета премијера Вучића Тирани је испланирана не у Београду, већ у Бриселу, где ће му бити стављено до знања да Тирана не може да обећа и гарантује да може контролисати незадовољство Албанаца на простору Балкана, а посебно Косова. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА