Најновије

У вили "Парова" су крили своју заједничку прошлост: Били у вези, а старлета је чак и абортирала његово дете

Старлета Мими Оро и бивши учесник реалитyја "Парови" Горан Ранковић Лудница док су боравили у вили у Земуну нису крили да су добри и блиски пријатељи, већ су причали и да су кумови, јер је он добар пријатељ њеног дечка.
Мими Оро (Фото: Јутјуб принтскрин)

Мими Оро (Фото: Јутјуб принтскрин)

Међутим, како јавља "Блиц Пулс", ситуација у њиховом односу је мало другачија, јер су чак шест месеци били у вези. - Њих двоје су били веома блиски, а након раскида су остали добри пријатељи. Горан јој је био велика подршка, међутим, када је сазнао чиме се она заиста бави, решио је да је остави. Ипак, оно што му је Мими прећутала, највише га је заболело. Она је остала у другом стању и у тајности је абортирала његово дете - рекао је извор близак старлети. Ипак, Мими каже да то није истина и да јој је он само добар друг, те да ће јој можда једног дана бити и кум. - То су глупости. Њега познајем неколико година и упознавао ме је са својим девојкама, баш као и ја њега са својим момком. Смешно је, односно, апсолутна је лаж да сам имала нешто са њим. Он познаје мог друга, односно, мог кума, па због тога ја њега називам – кумом. Јер, он ће мени бити кум на венчању, то је неки наш договор. Лаже да сам са Гораном Лудницом била у вези и лаже да сам била трудна са њим - прокоментарисала је Мими.
Прочитајте још:Као млађа снимала порниће: Будућа учесница „Фарме“ у врућој акцији са типом (ВИДЕО 18+)ПОРНО СТИЛ: Маца Дискреција показала своју вагину! (ФОТО 18+)
Извор: Опера 17

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА