Најновије

Драган Николић: Пустите ме да на миру умрем

БЕОГРАД- Бард српског глумишта Драган Николић, који се у београдском Ургентном центру бори за живот, тражи од лекара да му прекину све терапије јер жели достојанствено да умре.
Драган Николић(Фото: Јутјуб)

Драган Николић(Фото: Јутјуб)

- Само желим да одем достојанствено. Хоћу да ме народ памти као великог Драгана Николића, а не човека који умире у мукама - рекао је славни глумац и због тога изричито забранио да се детаљи о његовој болести износе у јавност. Подсетимо, чувени Прле се месецима налази у болници где се лечи од тешке болести, а недавно је хитно пребачен у шок собу Клиничког центра Србије зато што му се погоршало здравствено стање.
Прочитајте још:Представљена књига о масонерији „Рођени у крви“Писци морају да нађу начин да привуку купце
Доајен српског глумишта прво је био на интензивној нези, одакле је пребачен на такозвано ВИП одељење зато што се осећао боље. Међутим, онда му је изненада позлило. Богату филмску каријера Драган Николић почео је још давне 1967. године када је снимио филм "Кад будем мртав и бео. Уследила су култна остварења попут "Отписаних", "Живот је леп", "Повратак отписаних", "Ко то тамо пева" и бројних других. Извор: Вeta.informer.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА