Најновије

Скандал: Шавија и Ружица у секс афери са Дачићем! (ВИДЕО)

БЕОГРАД- После конзумирања велике количине алкохола, Вељковићка се отворила и причала шта се дешавало са Наташом Шавијом и Ивицом Дачићем. 
Ивица Дачић (Фото: osce.org)

Ивица Дачић (Фото: osce.org)

Старлете из ријалитија „Парови“ одавно не бирају средства да намакну рејтинг и дигну себи цену, али је ситуација у вили прексиноћ потпуно измакла контроли - у секс-скандал уплеле су и потпредседника Владе и шефа дипломатије Ивицу Дачића! Наиме, бивша „моделсица“ Ружица Вељковић, изнервирана због сумње да ју је дечко Филип Ђукић преварио с манекенком Наташом Шавијом, с којом се задржао у остави, оплела је по својој супарници. Тешке речи - Сад ћу да је упропастим! Курва мала, је.. се са Дачићем за 300 евра! Мени је нашла да прича овде. Дроља! Знам све политичаре са којима се ј... за паре и с којима је у шеми - сиктала је мртва пијана и уплакана Вељковићева. А цео скандал и тешке речи пале су због љубоморе бивше „моделсице“. - Били смо у дворишту, а Наташа је отишла у оставу са Филипом и тамо су се љубили. Када су се вратили, уста су им била размазана њеним кармином. То је то. Са мном спава, а њу љуби. Много се лоше осећам - пожалила се Ружица Маци Дискрецији. Шокантно С друге стране, манекенка Наташа Шавија, шокирана због изјаве пијане Ружице Вељковић, покушала је да спусти лопту. Занимљиво је и да се о том скандалу пожалила баш Александру Пожгају, бившем функционеру СПС који је некада сарађивао са Дачићем. - Не могу да верујем каква је ку... Зар не зна да неке људе не сме да помиње овде? Болесница једна! Овде се осилила. Може да помиње фудбалере, глумце, манекене, али политичаре не сме! Напила се и то прича - рекла је Пожгају, који је и сам признао да се презнојио када је чуо чије име је Ружица изговорила.
Прочитајте још:Од Велике Србије до велеиздајеСтратфор: Мало вероватан улазак Србије у ЕУ за десет година
Испод његовог нивоа Потпредседник Владе и шеф дипломатије Ивица Дачић поручио је за Курир да му је испод нивоа да коментарише такве гадости. Он је поручио да ће због ових бљувотина покренути тужбу против оних који му спомињу име у том контексту. - Испод сваког нивоа је да коментаришем појављивање мог имена у тој емисији у том контексту. Пошто ме често помињу у тој емисији, не знам чиме изазвано, не остаје ми ништа друго него да тужим поменуте особе, с којима немам никакве везе - рекао је Дачић. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА