Најновије

БОЛЕСНИЦИ: Џихадисти девојку спалили живу, јер је одбила сексуалне оргије!

СИРИЈА - У Сирији цвета тржиште белог робља и све отвореније се продају "робиње" које су углавном прелепе девојке посебно биране за статус "робиње", пишу светски медији, цитирајући изводе из специјалног извештаја мисије Уједињених Нација која прати ратна дешавања и појаве у Сирији.
Куран - осуђује насиље и зло (Фото: Pixabay)

Куран - осуђује насиље и зло (Фото: Pixabay)

Како наводи овај извештај, у граду Рака, у Сирији, десио се стравичан догађај управо приликом јавне продаје једне од тих "робиња". Пошто је одбила да учествује у сексуалним оргијама, девојку је један од џидахиста спалио живу, наводи се у овом извештају. У извештају се наводи такође да је највећи број ових робиња хришћанске вероисповести. Све отвореније се види да тзв. "Исламска држава" нема никакве везе са исламом, те да је реч о хордама криминалаца и поремећених разбојника који имају само један циљ, а то је насиље. Стручњаци и духовни представници упозоравају стално да "џихад" као форма "светог рата" представља девијацију у Исламу и да се омладина широм света врбује оваквим идејама, док је у принципу реч о класичном тероризму и манипулацији. Џихад који промовише тероризам и ничим изазвано насиље наспрам људи било које вероисповести не припада религији ислама, него је чиста супротност принципима и вредностима које промовише ислам, често упозоравају исламски званичници.
Прочитајте још:Ватикан назвао истополне бракове „поразом човечанства“Монструм од мајке: Бебу држи на узици и храни као пса! (ФОТО, ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА