Најновије

Санкције против Русије без резултата

Санкције против Русије не дају жељене резултате Западу, рекао је јуче заменик министра иностраних послова Русије Сергеј Рјабков.
Москва (Фото: pixabay.com)

Москва (Фото: pixabay.com)

„Санкције су постале једна од примарних опција — Американци их користе у свакој прилици, не само против Русије“, рекао је он новинарима, додајући да Сједињене Америчке Државе занемарују исплативост таквих рестриктивних мера. Сједињене Државе, Европска унија и неке друге западне земље наметнуле су економске санкције Русији због њене наводне умешаности у сукобе у Украјини, у циљу да притисну Москву да промени свој политички став. Москва је у више наврата негирала оптужбе о умешаности, истичући да је увек била за мирно решење ситуације. САД су увеле санкције и Ирану због сумње да Техеран развија нуклеарно оружје, али и Северној Кореји због тестирања ракета. Америчка администрација је у марту санкционисала и неколико венецуеланских функционера због наводних кршења људских права, забранивши им да послују са америчким компанијама.
Прочитајте још:Руси и Кинези заједно освајају МесецРУСКЕ АГЕНЦИЈЕ НУДЕ НЕЗАБОРАВНО ВЕНЧАЊЕ: На свадбу у оклопном транспортеру!...
Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА