Најновије

КАКВА ИСПАЛА! Пожгај истерао из кревета голу Мацу!

После туширања у тангама, скоро гола, Маца Дискреција је ушла у кревет, где је већ лежао Алескандар Пожгај. Чешкала га је, мазила, а кад се прибила уз њега, политичар је устао и прешао у други кревет!
Маца Дискреција (Фото: Фејсбук)

Маца Дискреција (Фото: Фејсбук)

Ово је било довољно да Маца почне да говори ружне речи о дојучерашњем пријатељу. - Који је он политичар? Он је мени донео поклоне само да би добио гласове - рекла је Маца. - Какве гласове, он не иде на победу - рекла јој је Јелена Голубовић. - Не смеш говорити ружно о њему. Ти си у гостима. Његов пријатељ је бивши премијер наше земље, сада је министар иностраних послова. - Ма брига ме, он је нико и ништа - настављала је Маца. - Да си тако мени ушла у кревет, ја бих те изударао - рекао јој је Велимир Мирановић. - Ја сам само тражила загрљај - правдала се Маца. - Мени је тешко, овде сам затворена два месеца. Уосталом,он је рекао да му није сметало што сам га чешкала. Само је прешао у други кревет. - Па неће да се свађа са тобом - рекла је Јелена. - Њему нису потребни твоји гласови. Он је био најмлађи директор. Не бори се за прво место. - Бори се Јелена, рекао ми је. Он је још гори од Гастоза. Ако ја испаднем, пази га се. Он је мушка спонзоруша. У расправу се укључио и Гастоз: - Ваљда ће сви сад схватити ко је Маца. Пљује по нечијем раду, срам је било. Коначно, огалсио се и Пожгај. - Ово више говори о Маци, ја ништа ружно нећу рећи. А хтео сам да јој будем подршка.
Прочитајте још:Због ове слике руској мисици прети затвор! (ФОТО)ШАВИЈА ЗА ОДРАСЛЕ: Овај снимак секса продукција крије! (ВИДЕО 18+)
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА