Најновије

Беби Дол нема новца за храну

БЕОГРАД- Дошла сам са пријатељима на кафу, једва живим откако сам се вратила из Америке - рекла је певачица.
Беби Дол (Фото: Јутјуб)

Беби Дол (Фото: Јутјуб)

Певачица Беби Дол вратила се пре недељу дана из Сједињених Америчких Држава у Србију. Она се изјавила да не жели медијски да се експонира, али се пожалила да има финансијских проблема. – Ма пустите ме, нисам ја за фотографисање. Немам пара за хлеб, а камоли сада да се сликам. Дошла сам са пријатељима на кафу, једва живим откако сам се вратила из Америке – рекла је Беби Дол. Нешто касније, блиски пријатељ певачице је изјавио да је она у веома лошој ситуацији и на ивици егзистенције.
Прочитајте још:ПРВИ НАСТУП ПОСЛЕ „ПАРОВА“: Погледајте како Атина Ферари полугола игра око столице (ВИДЕО)ЕКСТРЕМНО: Анђели Вештици су зарили куке у леђа, а она је уживала! (ВИДЕО)
– Откако се вратила у Србију, Беби буквално не излази из стана јер не жели да је људи гледају у стању које није репрезентативно. Увек је била мршава, али сада је заиста њена килажа у границама анорексије. У кафићу где сте је срели је скоро нико није препознао, а закумфлирала се капом и наочарама за сунце. Ма и боравак у Америци је негативно утицао на њу. Она нема од чега да живи јер је време њене музике прошло и не може да зарађује као некада. Не знам ни када ће се вратити у Америку код мужа – рекао је блиски пријатељ певачице. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА