Најновије

ЦРНОГОРЦИ ПРЕДВОДЕ ПОКОЉЕ ЏИХАДИСТА: Браћа из Плава команданти јединица Исламске државе!

Све више Црногораца прикључује се екстремистима Исламске државе у њиховим походима у Сирији и Ираку. Подгорички медији наводе да су браћа Цановић из Плава чак и команданти озлоглашених џихадиста.
Исламисти (Фото: funjoo.ir)

Исламисти (Фото: funjoo.ir)

Реч је о Џемалу Цановићу који је променио име у Ахмед Тарик и његовом брату Кенану. У Сирији ратује и Омар Реџеповић који је на Фејсбук поставио слике са ратишта и коментаре. Међу последњим објавама је и фотографија на којој пише “Шаљем ову поруку Америци и свету” а на њој пише: - Онај ко за заштитника узме Алаха и посланика његова и вернике – па, Алахова страна ће свакако победити - написао је Реџеповић. Подгорички “Дан” пише да је Кенан Цановић, чији су синови и ћерка у Сирији, власник “Интеркема”, фирме за производњу и промет робе. Према последњим информацијама, Џемал Цановић је и даље у Сирији, док нема података где се сада налази његов брат Кенан. Инаће на Фејсбуку се међу пријатељима Ахмеда Такира, односно Џемала Цановића налази и Дамир Слаковић, такође члан исламске државе, који је недавно преко Интернета послао поруку својим суграђанима: – Долазимо и нећемо имати милости према вама – изричит је Слаковић.
Прочитајте још:Пљачкање света – историја и политика ММФ-аДР ЈЕЛЕНА ГУСКОВА ОТКРИЛА ПАКЛЕНИ ПЛАН: Косово стиже у УН, а онда се дижу Албанци на Југу Србије!
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА