Најновије

ЦЕЛА НОВОРУСИЈА ГОРИ: Погледајте снимке најновијих борби! (ВИДЕО)

НОВОРУСИЈА - Украјинска војска је извршила преко 40 напада у последња 24 часа, а према извештају штаба армије ДНР борбе се воде дуж целе линије фронта.
Рат! (Фото: ЈуТЈуб)

Рат! (Фото: ЈуТЈуб)

Украјина је брутално прекршила Мински споразум коришћењем крупнокалибарске артиљерије, наводи се у саопштењу армије ДНР. Резултат напада је стравичан. Преко 60 рањених мирних житеља и три погинула борца армије ДНР. За последњих 24 часа су извршена 43 напада на места у којима живи мирно становништво, али и на позиције армије ДНР. Од тога, 32 напада су била у виду гранатирања, а 4 напада је извршено тенковима у комбинацији са отварањем паљбе из ватреног оружја и минобацача. Напади се константно појачавају и рат практично букти у целој Новорусији. Нападнуто је село Трудовскиј, село Октобарскиј и територија аеродрома у Доњецку. Затим, Горловка, Јенакијево, Докучаевск и Дебалцево, али и насељена места Таврическој, Луково, Нова Марљевка, Широкино, Саханка, Спартак, Калиновка, Жабичево, Широкаја Балка и Јасноје.
Прочитајте још:РУСКИ ТЕРМИНАТОР ИЗ ДОНБАСА: Противтенковском пушком уништио цео украјински пункт (ВИДЕО)Крах у Минску: Украјина наставља рат!Украјинци покренули напад на Маринку: Покушавају пробој ка Доњецку (МАПА/ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА