Најновије

Вучић открио зашто никад неће рећи ниједну ружну реч о Шешељу

БЕОГРАД - Председник Владе Србије Александар Вучић рекао је да се не слаже са оценом јавности по којој је Војислав Шешељ његов политички отац и открива због чега, упркос покушајима многих да то извуку од њега – неће рећи ниједну ружну реч о лидеру радикала.

Војислав Шешељ (Фото: srpskaradikalnastranka.org.rs)

Наиме, на питање водитељке јутарњег програма ТВ Пинк, да ли му сметају такви наводи, Вучић је одговорио да никад неће председника СРС ставити у негативан контекст, али да ће се жестоко супростављати политици коју води лидер радикала.

– Не стидим се ничега што сам научио од њега, а радио сам дуго са њим. Лошу реч ни о коме са ким сам радио нећете чути, нећу ни о њему, осим лоше речи о нечијој политици. Он је мој кум, долазио је код мене на ручкове, као и ја код њега. Крстио ми је сина. Ипак, напредњаци никада неће правити коалиције са десним блоком, као ни са онима који су учествовали директно у “пљачкашким приватизацијама” – поручио је премијер Србије и додао да се поводом недавних притисака да се Шешељ изручи Хагу због изрицања пресуде, наша Влада руководила сопственим законима, интересима и правима нашег грађанина, који је 12 година провео у притвору.

– Замислите само срамоту да смо испоручили Шешеља, па да га врате као великог хероја –  закључио је Вучић. Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА