Најновије

Kадиров открио шта планира да уради са специјалцем који му је сломио ребра

Председнику руске Чеченске републике сломљено је ребро током спаринг борбе са припадницима специјалне јединице "Тарек". Један од специјалаца под именом Изнуров ударио је Кадирова мало јаче и њему је ребро поломљено на два места.
Има "лаку" руку (Фото: Инстаграм)

Има "лаку" руку (Фото: Инстаграм)

Кадиров, који тренира бокс, рекао је да неће казнити специјалца већ да ће имати реванш чим се опорави од повреде. - Тај дан сам имао добре спаринг партнере, добре боксере. Испоставило се да имају више искуства, брзине и снаге него што сам ја очекивао. Сада имам "лепе" повреде. Ребро ми је сломио Изнауров, он је одличан борац и  припадник јединице "Терек" - каже Кадиров. Кадиров је рекао да је Изнуров његов омиљени борац. - Ми ћемо опет ући у ринг и имати леп меч. Специјална јединица неће казнити Изнаурова због тога што се десило - рекао је Кадиров. - Наравно да неће бити кажњен. Кад уђете у ринг ви имате борбу, није важно да ли си официр или председник. Кад боксујете мора да буде удараца - објаснио је Кадиров и позвао људе да се баве спортом. - Спорт је снага! - поручује он. Кадиров је на свом Инстаграму објавио снимак борбе у којој је задобио прелом а снимак можете видети ОВДЕ.
Прочитајте још:КО ЋЕ ОДГОВАРАТИ ЗА ЗЛОЧИНЕ? Америчке „фоке“ убијале децу из чистог беса!Стигло појачање Србима у Новорусији: Ево шта је снајпериста Берић тражио да му донесу из Србије (ФОТО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА