Најновије

Американци желе нуклеарни удар на Русију (ВИДЕО)

Амерички блогер Марк Дајс одлучио је да провери спремност америчких грађана да подрже употребу нуклеарног оружја против друге државе. Он се на риви у Сан-Дијегу обраћао пролазницима и тражио од њих да потпишу овакву петицију.
Сакупљао потписе за нуклеарни напад на Русију (Фото: Јутјуб)

Сакупљао потписе за нуклеарни напад на Русију (Фото: Јутјуб)

Резултати његове анкете су шокантни, јер се готово 100% испитаних грађана изразило позитивно. Дејс се представљао као представник Обамине администрације који скупља потписе за превентивни удар на Русију. Само један човек је одбио да потпише овакву иницијативу, а сви остали су потписали и подржали. Анкета је спроведена на улицама града Сан Дијега. Подсећамо, недавно је Си Ен Ен објавио истраживање јавног мњења у којем се види да је у очима грађана САД-а некадашњи председник САД-а, Џорџ Буш, популарнији од актуелног председника Барака Обаме. Ово је такође шокантно знајући да је Буш, како у САД-у, тако и у целом свету, симбол рата и негативне агресивне америчке спољне политике. Ове информације су значајне, јер показују и потврђују истину да је власт, мање или више, увек огледало народа и грађана. Тачније, често се да чути мишљење да су "Американци добри, али је Бела кућа та која је зла", међутим, факти говоре другачије. Очигледно да већина грађана САД-а, судећи према истраживањима која се појављују у јавности, не размишља много другачије од појединаца који представљају владајућу елите. Једно је сигурно, а то је - демократија функционише!
Прочитајте још:Ево како западне силе, САД, Немачка и Велика Британија, виде будућност Балкана!ОВО ЈЕ ПЛАН НАПАДА НА РУСИЈУ: Викиликс открио најстроже чувану америчку тајну!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА