Најновије

ОТКРИВАМО: Билдерберг и Гугл у Аустрији припремају чиповање људи! (ВИДЕО)

АУСТРИЈА - Бивша директорка ДАРПА (амерички војни програм за истраживање), а сада једна од главних људи у компанији Гугл, Регина Дуган, присуствује састанку Билдерберг групе у Аустрији.
Регина Дуган (Фото: ЈуТјуб)

Регина Дуган (Фото: ЈуТјуб)

Она је задужена у компанији Гугл за пројекат "јестивог идентификационог микрочипа", а њено присуство је изазвало пажњу светских медија, јер се долази до закључка да би то могло значити скоро пласирање фамозног пројекта "микрочиповања људи". Њено име је званично објављено на листи присутних у Аустрији, на сајту Билдерберг групе. Поред ње, из компаније Гугл ће бити присутни и први човек Ерик Шмит, као и Демис Хасабис, један од генералних менаџера ове компаније. Дуган је већ на конференцији 2013. године објаснила да ће пројекат јестивог идентификационог микрочипа представљати пилулу коју ће људи прогутати у циљу добијања "супермоћи". Наиме, та пилула ће садржати микрочип који ће омогућавати људима интеракцију са телефонима, аутомобилима, електронским вратима и другим технолошким уређајима. Пилула је као батерија и она се пуни путем електролита који постоје у људском стомаку, објаснила је тада Дуганова.
Прочитајте још:Он је руски командант и зову га „СРБИН“! (ФОТО/ВИДЕО)МИСТЕРИЈА: У Русији се појављују „ванземаљски“ кругови (ВИДЕО)
Овај микрочип је већ тестиран и одобрен од стране надлежних федералних служби САД-а, рекла је она још 2013. године. Састанак Билдерберг групе ове године се одржава у Аустрији, у месту Телфс-Бухен и траје до 14. јуна. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА