Најновије

СНАЈПЕРИСТА БЕРИЋ ОТКРИВА: Прве америчке и пољске снајпере сам скинуо на Доњецком аеродрому (ВИДЕО)

ДОЊЕЦК - Снајпериста Дејан Берић дао је нови интервју за Министарство информисања ДНР. Берић је, на видно бољем руском језику, причао о стању у Србији, снази војске ДНР-а, свом војном искуству и најтежим тренуцима у рату.
Дејан Берић (Фото: Јутјуб)

Дејан Берић (Фото: Јутјуб)

Новинара који је радио интервју највише је интересовало да ли се Берић срео са страним борцима у Новорусији. - Долазе из Хрватске, Америке, Велике Британије… Хрвата је много. Они су за нас супер зато што се они налазе у реону Широкино и они приђу са камером, своје позиције снимају, сниме цео реон, дају нам тачно координате где се они налазе… Тамо није потребна извидница, они за нас раде одлично - рекао је Деки. На питање "да ли му успева да води контра-снајперску борбу", Деки је са осмехом одговорио "још сам жив". Деки је рекао новинару да не треба питати снајперисте колико има убистава на списку, али је ипак открио неке ствари. - Прве америчке и пољске снајпере сам "скинуо" овде на аеродрому. Овде причају, када су заузимали Мариновку, да сам "скинуо", елиминисао, сваког њиховог снајперисту који је тамо био… - прича Берић. У овом интервјуу Берић говори детаље о контра-снајперском рату и страним снајперима које је "скинуо". Берић је на крају рекао да људи мисле да су снајперисти  злочинци, али да они имају само један циљ на нишану. - Ми имамо један циљ и ми њега убијемо, а погледајте шта ради артиљерија, погледајте колико је цивила рањено и погинуло у последња два дана - реко је Берић. Берић  није једини српски добровољац у Новорусији. Јуче се појавио снимак доборовољава из Новог Сада како се возе мотором надомак фронта у Новорусији, а снимак можете видети ОВДЕ.
Прочитајте још:(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Спомињао Алаха и пуцао а онда је уследио шокПуцао је из пушке и узвикивао „Алаху егбер“ а оно што се десило ће вас запрепастити (ВИДЕО)
Извор: Фејсбук репортер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА