Најновије

ЛУДИЛО: Предлаже отварање концентрационих логора за житеље Донбаса (ВИДЕО)

Ако Украјина не може војним путем да поврати изгубљене територије, мора да створи услове који нису за живот. Ово је за ТВ канал "112 Украјина" рекао учесник "АТО" и лидер националистичке групе "Братство" Дмитриј Корчински, који је оснивач и бивши лидер УНА-УНСО.
Дмитриј Корчински (Фото: Јутјуб)

Дмитриј Корчински (Фото: Јутјуб)

Према његовим речима, украјинска војска би могла да делује као Американци током Другог светског рата - да бомбардује стамбене квартове и да се направи концентрационе логоре за руско становништво. "Наши учитељи демократије - Американци, су током Другог светског рата спасили демократски систем, али су створили концентрационе логоре за своје грађане јапанског порекла, јер су били у рату са Јапаном, а и бомбардовали су стамбене квартове у Немачкој како би деморалисали борбени морал немачких војника. У Украјини треба да буде највећи степен слободе, али у зони фронта и на окупираним територијама морамо деловати на амерички начин. Ако не можемо вратити територије, оне морају да постану неусловне за живот. Ако их ми немамо, онда их нико неће имати", изјавио је Корчински.
Прочитајте још:Русија предузима заштитне мере: Забринути смо, НАТО угрожава наше границе!Дејан Берић: Скоро је потпуно уништен украјински батаљон Кијев-2
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА