Најновије

Пије се 4 дана, скида 10 цм са струка: Рецепт за савршену бикини линију!

Са доласком сунчаних дана, већина жена размишља како би могла да се ослободи вишка килограма и буде спремна за плажу, бикини, кратке сукње и шортсеве.
Илустрација (Фото: pixabay.com)

Илустрација (Фото: pixabay.com)

Ако сте и ви међу њима, идеално решење за вас понудила је нутриционисткиња Синтија Сас, која је осмислила дијетални напитак помоћу кога се обим струка може смањити за чак 10 центиметара, што је пропорционално губитку од три килограма, за само 4 дана! Како би вам овај "план" успео, неопходно је да током четири дана конзумирања напитка избегавате слаткише, грицкалице, масну и калоричну храну, а окренете се здравијим намирницама. Да бисте направили овај моћни сагоревач масти, биће вам потребно 2 л воде, 1 краставац, 1 лимун, кашика ђумбира у праху и 12 листића менте. Припрема: Лимун добро оперите, немојте га љуштити, исеците на колутиће и убаците у 2 л воде. Краставац ољуштите, исеците на колутове и додајте у воду, а затим ставите и листиће менте и ђумбир. Промешајте кашиком, поклопите и оставите да одстоји у фрижидеру целу ноћ. Чим устанете почните са конзумирањем моћне течности, попијте све, а увече направите нови за сутра. Да бисте видели резултате, неопходно је да пијете овај напитак бар 4 дана и да не пијете ниједну другу течност. Након четири дана, толико ће вам се осладити, да нећете ни помислити да престанете да га пијете!
Прочитајте још:За лепе и затегнуте ноге: Антицелулит дијетаДИЈЕТА КОЈА ТОПИ САЛО: Смршајте 10 килограма за месец дана! Ево ком холивудском глумцу је то успело!
Извор: Стил

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА