Најновије

ВЕЛИЧАНСТВЕНО: Цео Београд се помолио Богу са играчима (ВИДЕО)

БЕОГРАД – Омладинска репрезентације Србије, која је на Новом Зеланду освојила титулу првака света, допутовала је нешто пре десет сати на аеродром Никола Тесла, а свечани дочек у Београду се одржава испред Старог двора, где се окупило преко 30 хиљада људи.
Чекају победнике! (Фото: РТС)

Чекају победнике! (Фото: РТС)

На терасу Старог двора су изашли играчи пропраћени великим овацијама, а посебно овације је добио Вељко Пауновић, селектор репрезентације. Пауновић је кратко поручио са терасе: "Србијо, све је могуће! Живели шампиони света!" Затим су фудбалери са окупљеним грађанима певали: "Ја те волим, ја те волим, Србијо!" и "Узео си трофеј, Пауне!". Вијоре се заставе и цео Београд гори од среће и позитивних емоција. "Победили смо велики Бразил. Наш сан је остварен, а наша јава је да смо светски прваци!" - рекао је Пауновић, селектор омладинске репрезентације, истакавши да је подршка навијача из Србије била од огромног значаја за њих током борбе за титулу светског шампиона. Пауновић је открио да су се пре сваке утакмице помолили и онда је замолио све присутне да загрле особу поред себе и да се сви заједно помоле. Затим је прочитана молитва "Оче, наш!".
Прочитајте још:Орлићи слетели кући – спрема се свечани дочек у Београду!Борба српских суперлигаша за Лигу Европе
Авион који је превозио омладинску репрезентацију дочекан је претходно свечаним поздравом и воденим луком, који се у ваздухопловству користи у изузетним приликама, када се указује највиша почаст. Извор: РТС / Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА