Најновије

Новосађани дочекали шампионе света

После дочека у Београду, петорицу фудбалера који наступају за Војводину и тренера Милан Косановић, поздравио је и Нови Сад. На Штранду ватромет, музика и сјајно расположење.
(Фото: РТС принтскрин)

(Фото: РТС принтскрин)

Светске шампионе, чланове младе репрезентације Србије који наступају или су наступали за ФК Војводина, Новосађани су синоћ дочекали на најлепшој плажи на Дунаву, новосадском Штранду. Програм свечаног дочека почео је у 20 сати, а у њему су учествовали новосадски бендови "Апсолутно романтично", Зоруле и Амајлија, а браћа Милинковић-Савић, Вања и Сергеј, Срђан Бабић, Мијат Гаћиновић, Радован Панков и помоћни тренер Милан Косановић, на бину су дошли нешто после 23 сата. Када су се појавили, Штранд је "експлодирао", почео је величанствен ватромет, упаљено је на десетине бакљи и громогласно се скандирало "шампиони, шампиони". Очигледно изненађени огромним бројем људи који је дошао да их поздраве, фудбалери су се кратко обратили и рекли да титула припада српском народу и да су је заслужено освојили на Новом Зеланду. Пре младих фудбалских репрезентативаца, на бину на централном платоу Штранда, бурно поздрављени од присутних, изашли су и ватерполисти репрезентацији Србије, који наступају за ВК Војводина, а који су јуче у Бакуу освојили златну медаљу на првим европским играма.
Прочитајте још:ВЕЛИЧАНСТВЕНО: Цео Београд се помолио Богу са играчима (ВИДЕО)РУСКИ КОМЕНТАТОР: Братушки, шта ћу кад волим Србе!
Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА