Најновије

БРАВО ЗА ОРЛИЋЕ: Шампиони одували Атину Ферари

Старлете су као хијене похрлиле на наше златне фудбалере, али они су их све игнорисали. Дакле, поред тога што су светски прваци, они су и прави шмекери. Старије колеге би требало у свему да се угледају на њих.
Атина Ферари (Фото: Јутјуб)

Атина Ферари (Фото: Јутјуб)

Чим су наши фудбалери освојили злато на Светском првенству за млађе од 20 година, старлете су се бациле у лов - што организовано, што појединачно. Тако је Атина Марковић Тигрица Ферари јурила „орлиће“ испред Скупштине, а потом и по сплавовима и кафанама. - Атина је по сваку цену желела да одвуче у кревет неког младог фудбалера али, на сву срећу, то јој није успело. Још је као појачање повела и Мими Оро, која само што је напустила вилу „Парова“ - каже обавештени извор за „Блиц“, а старлета са жаљењем потврђује причу. - Нажалост, онај на кога сам налетела не допада ми се - каже Атина, која се сликала са центарфором Станишом Мандићем. - Пожелела сам да одем на један тако велики дочек пошто у свом животу никада ништа слично нисам доживела. Пријатељ ме је увео код новинара. Биле су ми слатке песмице које су скандирали на рачун мене и Андрије Живковића. Отишла сам у град да бих га привела, али нисам успела. Дај боже да ми падне шака да му покажем шта је провод - каже Атина. На срећу, „орлићи“, осим што су на терену борбенији од старијих колега, очигледно су и паметнији - бар не допуштају свакоме да им се увуче у кревет.
Прочитајте још:Српска порно-звезда показала мацу! (ФОТО)Деми Мур у бикинију изгледа боље од својих ћерки! (ФОТО)БРУКА И СРАМОТА: Финале Парова на велики српски празник!
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА