Најновије

Георгиев скупио новац за Исидорин живот!

Певач Владо Георгиев пре две вечери добио је највећу награду у својој каријери - живот Исидоре Бјелице! Популарни Барба је, без обзира на бронхитис, певао пуних шест сати, на три узаступна концерта и успео да скупи 15.000 евра, колико је потребно Исидори да плати прву туру терапија у Швајцарској.
Георгијев (Фото: Твитер)

Георгијев (Фото: Твитер)

Поред деце Исидоре Бјелице и њеног тате Димитрија, концерту су присуствовали хумани људи који су желели да помогну познатој списатељици у њеној борби са опаком болешћу. Исидора је концерте пратила путем друштвених мрежа, а када је видела колико је људи дошло да помогне и пружи подршку, расплакала се, и из Швајцарске је послала поруку свима онима који су јој помогли у животној борби. - Одушевљена сам атмосфером, порукама, фоткама, клиповима. Заиста сам први пут после дуго времена плакала од среће - рекла је видно дирнута Исидора. - Данас ми долази Вила, једва чекам да ми детаљно исприча утиске са концерта. Она и Лав су одушевљени Владом и људима који су били на концертима. Ово је дуга борба, али морам да победим. Само да уђем у ремисију, па да крене друго полувреме - каже Исидора, охрабрена оним што је Владо учинио за њу. На три одржана концерта било је 1.800 људи, а карта за концерт коштала је 1.000 динара, тако да је скупљено укупно 1.800.000 динара, тачније 15.000 евра, колико је тренутно неопходно Исидори. Када смо јој саопштили да новац стиже ускоро, Бјелица је послала емотивну поруку: - Ово је моја шанса, моја улазница за живот, и кад се одбије порез, моћи ћу да платим прву туру терапија, лекова и анализа, боравак... После пет скенера ћемо знати шта даље. Нажалост ово је дуготрајна борба, али захваљујући Влади, свим људима који су били на концертима, ја имам шансу. Рак је најгора спонзоруша, троши без престанка. Живимо у страшном времену, да кад немаш новац за лечење - умиреш. Ја сам била на ивици да умрем ћутке, не признавши да после две и по године немам више новца за лечење, али онда сам схватила да немам право на то због деце. Уметници у Србији живе тако тешко да им не треба ни болест да би били сиромашни. Ја више нисам могла да радим и без ових Владиних концерата ја бих била мртва. Хвала вам.

Исидора скувала Влади супу!

Исидора је дан након концерта на друштвеној мрежи Твитер, написала да је Владу скувала супу да дође себи, након три одржана концерта и болова које има од бронхитиса. - И добро, ко ће данас однети врућу супу Владу Георгиеву, да дође себи после три херојска концерта. Ја сам скувала, али сам далеко - написала је Бјелица, а бројни фанови јавили су се као добровољци да се побрину за здравље певача.
Прочитајте још:Мими Оро открила највећу превару која се десила у “ Паровима“БРАВО ЗА ОРЛИЋЕ: Шампиони одували Атину Ферари
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА