Најновије

Амбасада: Нема погинулих ни повређених Срба у Тунису

Амбасада Републике Србије у Тунису саопштила је данас да према привим располоžживим сазнањима нема погинулих ни повређених држављана Србије у терористичком нападу у Тунису.
(Фото: Министарство спољних послова)

(Фото: Министарство спољних послова)

"Поводом терористичког напада у туниском граду Сус, Амбасада Републике Србије у Тунису известила је да, према првим располоžивим сазнањима, добијеним од Министарства унутрашšњих послова Туниса и туристичких агенција које су задуžжене за туристе из Србије, међу погинулим и повређеним, нема држžављана Републике Србије", наводено је у саопштењу Министарства спољних послова Србије. Амбасада Србије у Тунису је у сталном контакту са надлеžжним туниским органима и наставља са праћењем и извеšштавањем о актуелној ситуацији. "Град Сус је под полицијском и војном блокадом и туниски органи спроводе истрагу и предузимају неопходне безбедносне мере. Министарство спољних послова и амбасада Србије у Тунису апелују на нашšе грађане који летују и бораве у Тунису да, због настале ситуације, предузму мере повећаног опреза ради личне безбедности", наводи се у саопштењу. Међу страдалим туристима у терористичком нападу у Тунису нема ни црногорских држављана, саопштено је из Министарства спољних послова и европских интеграција Црне Горе. "Министарство спољних послова и европских интеграција биће у сталној комуникацији са Амбасадом Србије која заступа црногорске интересе у конзуларним пословима у овој земљи", речено је у МИП-у црногорским медијима.
Прочитајте још:Прилог украјинске телевизије о српским добровољцима: Најбројнији у Новорусији су СрбиОБРАЧУН СРБА У БЕЧУ: Браћа хтела да се поубијају због жена!
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА