Најновије

БРУКА: Михајловићка отворила незавршен мост у Зајечару, грађани викали: "Лопови!" (ВИДЕО)

ЗАЈЕЧАР - Данашње свечано отварање незавршеног моста у Котлујевцу обележило је жестоко негодовање грађана Зајечара који су овом приликом наоружани пиштаљкама звиждали и скандирали: „Лопови! Лопови!“, „Мирковићу врати паре“ и „Мирковићу лопове“.
Протест на свечаном отварању моста у Зајечару (Фото: МоеВидео принтскрин)

Протест на свечаном отварању моста у Зајечару (Фото: МоеВидео принтскрин)

Планирани обилазак Сокобањске улице отказан је зато што председник Скупштине Града Зајечара Саша Мирковић и министар инфраструктуре Зорана Михајловић нису имали храбрости да изађу пред незадовољне Зајечарце. Портал Зајечар онлине је на овом свечаном отварању и у разговору са људима дошао до закључка да се грађани осећају преварено. „Ово је срамота шта раде ови лопови“, добацивао је један од незадовољних грађана Зајечара. „Њему је место у затвор“, рекао је Ж.Ш. видно узнемирен. Бежећи од незадовољних зајечараца Саша Мирковић и Зорана Михајловић на пола моста окренули су се, сели у своје лимузине и напустили градилиште.

Мостовдан

"Сутра је Видовдан, а Зајечарци данас славе Мостовдан јер је ово од велике важности за град, али и Србију. Испуњен је рок изградње и то један дан раније, одржано је обећање, а мост представља модеран пројекат који ће се можда наћи у некој од песама на Гитаријади", казала је Михајловићка окупљеним новинарима који су пратили свечано отварање моста у Котлујевцу пре него што је напустила градилиште.
Прочитајте још:
Извор: zajecaronline.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА