Најновије

КО ИХ ЈЕ ЛАГАО? Ево шта највише мучи експедицију Каирата, која је стигла на меч са Звездом (ВИДЕО)

Фудбалери казахстанског Каирата допутовали су у главни град Србије где ће се, у четвртак од 20.45 на стадиону „Рајко Митић“ састати са Црвеном звездом у првом колу квалификација за Лигу Европе.
Фудбалери Каирата (Фото: ЈуТјуб)

Фудбалери Каирата (Фото: ЈуТјуб)

Казахстанци су после вишечасовног лета стигли на аеродром „Никола Тесла“, одакле су се упутили у хотел. Како истичу на званичном сајту, „Београд их је дочекао са мало ветра и пустим улицама“, уз констатацију „ноћу у главном граду Србије нема кола нити људи“. Подсетимо, реванш утакмица предвиђена је за 9. јул, а бољи из овог двомеча у другом колу квалификација за Лигу Европе састаће се са победником двомеча Алашкерт (Јерменија) – Сент Џонстон (Шкотска). Мечеви другог кола квалификација играју се 16. и 23. јула 2015. године. Ово није први пут да Звезда игра са Каиратом, имала је за то већ једну прилику, када је тим са Видићем, Пјановићем, Лалатовићем и саиграчима, тада у квалификацијама за Куп УЕФА, у сезони 2002/2003 прошла даље укупним резултатом 5:0. На Маракани је било три разлике за црвено-беле: Каират је основан 1954. године и домаћин је на стадиону који прима 24.000 људи. Претходну сезоне завршио је на трећем месту казахстанске прве лиге, у којој је сада везао седам мечева без пораза, од чега је шест било победа. Његови фудбалери су, кроз историју постојања клуба, шест пута освајали Куп Казахстана (последњи претходне сезоне), а само четири пута су играли европска такмичења. У сезони 2014/15 су први пут прошли прво коло квалификација, избацивши албански Кукеши, после чега су испали од Данског Есбјерга.
Прочитајте још:ПРОЗИВКЕ ЗА ЗВЕЗДУ ИЗ ЗАГРЕБА: Мамић тврди да би резервисти били појачања за црвено-белеЗанимљиви избори: Кардиф домаћин финала Лиге шампиона 2017. године, Суперкуп у СкопљуКО ВЛАДА БЕОГРАДОМ: Колико је ова навијачка мапа тачна? (ФОТО)
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА