Најновије

МАЦА ПОСЛЕ 2 ДАНА СЕКСА: Толико ме боли да не могу да седнем на њу! (САМО ЗА +18)

Маца Дискреција, босанска старлета, чим је изашла из ријалитија имала је непрестано секс два дана. Она је без длаке на језику проговорила о свом првом сексу након изласка из виле после четири месеца, због којег је, како тврди, поново невина.
Маца Дискреција (Фото: ТВ Хепи принтскрин)

Маца Дискреција (Фото: ТВ Хепи принтскрин)

"Када сам изашла имала сам секс два дана непрестано. После нисам могла да седнем на њу колико ме је болела. Мислила сам да ће Хитна доћи по мене зато што сам била толико успаљена и влажна. То је страшан осећај. Било је екстра. Самим тим што је боксер очекивала сам да има више кондиције него ја. Рекао ми је само да легнем, а он ће одзго на мене. Није ми дао да се попнем на њега. Пред крај секса, питао ме је докле више", без длаке на језику прича Маца. "С оибзиром да сам загорела, искористила сам га. Добро, и он је мене искористио. Али он жели брак, обавезе, а ја у њега нисам заљубљена. Јесте да му је тврд, али треба му мало већи. Јесте тврд и има 27 година, а његов има 18 центиметара, али треба још центиметар-два да буде већи. Али неће му више расти", објашњава Сенада, с којом је Дејан хтео да се виђа сваки дан. "Није ме пуштао. Кажем му да мало олади. Рекао ми је да сам чаробна, али то је зато што сам четири месеца била без секса па ми се повратила невиност", рекла је Маца. "Имала сам једну непристојну понуду. Један лик ми је послао слику свог полног органа. Написао ми је 25 цм, јел ти одговара. Кад сам погледала слику видела сам да има 18, а не 25. Хтео је да ме превари. Он је мислио да сам глупа", рекла је босанска старлета.
Прочитајте још:ВЕЋ ПРВО НАСИЉЕ У „МАЛДИВИМА“: Матора давила Миљану (ВИДЕО)СЕКСИ БИКИНИ! Најлепша српска одбојкашица у издању које сте дуго чекали! (ФОТО)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА