Најновије

Шаровић: У ДСС се не зна ко пије, ко плаћа (ВИДЕО)

БЕОГРАД - Заменик председника СРС Немања Шаровић данас је одбацио могућност сарадње са ДСС. На питање новинара да ли ће СРС позвати ДСС и Двери на сарадњу, Шаровић је рекао да се то неће догодити.
Немања Шаровић (Фото: Милан Лучић)

Немања Шаровић (Фото: Милан Лучић)

- Немамо разлога. То би било као да ви питате неког из СНС да ли планира да позове Бојана Пајтића, Борка Стефановића и Зорана Живковића и њима слична на разговоре о уједињењу.  Да ми имамо идентичне политичке ставове они би дошли код нас, били би у истој странци - сматра Шаровић. Он је рекао да у ДСС у овом тренутку влада расуло што је још један од разлога зашто СРС не жели сарадњу са њима. - Па они ни међу собом не могу да се договоре. Синиша Ковачевић је изашао из ДСС, па је оформио самосталну странку, па се опет ујединио са ДСС, а сад су га избацили из његове странке. Тамо се не зна ко пије а ко плаћа- рекао је Шаровић. Шаровић је додао да ће након избора СРС сарађивати са свим странкама са којима буде имала додирних тачака, али да не могу да се уједињују са ДСС. - Санда Рашковић Ивић тврди да је у Сребреници почињен геноцид. Ја бих пре угасио странку него правио коалицију са њом. Она каже да је Република Хрватска имала право на акције Олуја и Бељсак - објашњава Шаровић.
Прочитајте још:Шаровић: Као што је Додик тражио, тако и Србија мора да тражи вето!ШЕШЕЉ ОПЕТ НА ТЕРАПИЈИ: Није дошао на конференцију за новинаре!
Извор: Правда    

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА