Најновије

Родитељи заборавили ћеркицу у плићаку, спасиоци је из воде извукли километрима далеко

Невероватни снимци забележили су драматичан тренутак када је обалска стража у Турској са отвореног мора спасла бебу која је отплутала километрима далеко од обале након што су родитељи схватили да су заборавили да је изваде из воде.
Спашавање бебе (Фото: Твитер)

Спашавање бебе (Фото: Твитер)

Ужаснути родитељи позвали су обалску стражуу у помоћ чим су схватили колико велики пропуст су направили. Девојчицу Мелду Илгин је спасло то што је била смештена у шлауфу. Из воде су је извукли спасиоци који су скочили у воду да би дошли до ње. Тренутак спасавања забележиле су камере. Агонија породице Илгин почела је када је породица пошла на море у градић Кучукују на југозападној обали Турске. Отац и мајка су се одмарали на плажи док је мала Мелда била у шлауфу, када су јаки ветрви изненада и великом брзином одували шлауф далеко од обале. Девојчица је отпловила дубоко у море, на правцу према грчком острву лезбосу. Девојчица је након спасавања поново спојена с родитељима, који су је брзо одвели с лица места, док су шокирани посматрачи пратили шта се дешава.
Прочитајте још:Нова анкета пред референдум у Грчкој: Блага предност присталица споразумаШпигл поднео тужбу због америчког шпијунирања
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА