Најновије

СНС: Где је Пајтић видео нацрт закона о пољопривредном земљишту

Српска напредна странка упитала је данас лидера ДС Бојана Пајтића где је видео нацрт измена закона о пољопривредном земљишту, о којем како тврде напредњаци, износи неистине и бесмислице.
СНС и ДС (Фото: Правда)

СНС и ДС (Фото: Правда)

Раније данас, влада у сенци ДС навела је да се изменама Закона о пољопривредном земљишту даје могућност странцима да купују државно пољопривредно земљиште, као и да се оно узима у закуп без лицитације. Напредњаци су поручили Пајтићу "да се не би даље брукао, иако је то непознат појам за њега", да је влада у редовној комуникацији са разним удружењима и асоцијацијама пољопривредника и да тек припрема предлог нацрта измена закона о пољопривредном земљишту, где се не помињу никакви странци, већ значајне стратешке инвестиције у пољопривреди. "Да је Пајтић редовнији на свом радном месту у покрајинској влади, можда би знао како изгледа законска процедура и не би редовно износио бесмислице и неистине у седишту Демократске странке у Београду", наводи се у саопштењу СНС. СНС је поручила лидеру ДС, иако "нису сигурни да он разуме било шта, осим тога како се пљачкају народне паре", да ће тек након финалне верзије, Нацрт измена закона ићи на јавну расправу и може бити усвојен, као и сваки други закон - искључиво у транспарентној процедури. Напредњаци су поручили Пајтићу и да би, "уместо што је поново у својој 'ладовини' у Крунској улици, да био ред да престане да се смеје у лице градјанима Војводине, који га плаћају, и оде некада на посао". У саопштењу СНС се наводи и да Пајтић никада ништа није урадио у корист грађана Војводине.
Прочитајте још:ПАРАЛИЈА: Мирослав Илић из Треће Србије зарађује више и од градоначелника Вучевића2000 студената потписало петицију против одласка државних представника у Поточаре: Апел се 8. јула предаје Влади!ДС против продаjе пољопривредног земљишта странцима
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА