Најновије

СРБИЈА НА МЕТИ ИСЛАМСКИХ ТЕРОРИСТА: Спремају се стравични напади на нашу земљу док траје рамазан!

Локације у Србији на којима се окупља много људи могле би да буду мете терористичког напада све док траје рамазан, показују оперативни подаци домаћих и страних служби.
Џихадисти (Фото: syriahomenews.com)

Џихадисти (Фото: syriahomenews.com)

Да ову причу треба схватити озбиљно говори и то што је Немачка амбасада послала циркуларно електронско писмо фирмама из ове земље које послују у Србији са јасном поруком запосленима да избегавају јавне скупове, одлазак у тржне центнра и на концерте. Тачније, саветовано им је да избегавају места на којима се окупља велики број људи, пишу "Новости". Ово упозорење поклопило се са сличном поруком италијанских власти да њихови држављани избегавају Балкан, као зону у којој се очекују напади. У Србији је повишен степен безбедности и полиција која носи дуге цеви чува важне државне институције, железничке и аутобустке станице, као и полицијске управе, електроенергетске и водоводне објекте. Контроле су појачане и у градском превозу, а замољени су и власници и запослени у бутицима и кафићима у центру Београда да пријаве било шта сумњиво.
Прочитајте још:У ХОЛАНДИЈИ РАСКРИНКАЛИ СРЕБРЕНИЦУ: Клинтон главна мутикаша – процурели документи!ХАОС НА КОСМЕТУ: Појачане мере безбедности
Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА