Најновије

Амерички маринац злостављао девојку у подгоричком хотелу?!

Да ли је амерички маринац 22. априла ове године злостављао девојку у подгоричком хотелу "Премијер" или се ради о неком другом?
Амерички маринци (Фото: Јутјуб)

Амерички маринци (Фото: Јутјуб)

Ову енигму отклониће црногорска полиција која је покренула истрагу о случају који је запањио Подгоричане. Да је акција у току потврдио је у допису директор Управе полиције Славко Стојановић, достављеном Савету за грађанску контролу рада полиције. У том документу, који је на увид имао портал ИН4С, наводи се да је менаџер хотела тог дана обавестио полицију да је анонимно мушко лице пет пута позивало на телефоне рецепције и на енглеском језику саопштило следеће: - Налазим се на четвртом спрату хотела и у мојој соби се налази девојка коју сам везао ланцем. Желим да ми донесете инвалидска колица, како бих девојку ставио у њих и избацио из собе! Наводи се и да су потом у хотел стигли припадници полиције и интервентног вода након чега је извршен претрес собе у којој се налазио амерички држављанин, код кога није пронађена женска особа, нити трагови насиља!? Међутим, из хотела је брзо процурила информација да се ради о припаднику војске САД. - Указујемо да се полиција огласила тек након вишемесечног и упорног прозивања од стране јавности да се изјасни о могућем случају злостављања у хотелу "Премијер", каже Гојко Раичевић, уредник портала ИН4С. - Подсећам да су по наводима медија припадници МУП-а злостављану девојку затекли везану, у очајном стању и остали неми након тога, а ствар се покушала заташкати муњевитим дејством службеника амбасаде САД и Агенције за националну безбедност. Завера ћутања и даље је присутна када су у питању управа хотела, тужилаштво, америчка амбасада и тзв. независни медији. Идентитет девојке и њеног мучитеља су до данас остали непознати.
Прочитајте још:ИДЕМО ЛИ КА НАТО? „Сарадња Србије и НАТО је све интензивнија и садржајнија“НАТО КОЉАЧИ: Џемс и Џоан Мориарти откривају истину о догађајима у Либији
Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА