Најновије

Грчка за Kосово у међународним организациjама

ПРИШTИНA - Шеф грчке дипломатиjе Николаос Kоциjас изjавио jе у разговору са тзв. косовским премиjером Исом Mустафом да ће Aтина подржати Kосово у учлањивању у међународне организациjе, укључуjући оне у области безбедности, изразивши убеђење да ће то допринети стабилности у региону, пренели су приштински медиjи.
Приштина (Фото: Википедија)

Приштина (Фото: Википедија)

Kоциjас jе jуче после разговора, на питање новинара да ли ће Грчка признати независност Kосова, како наводе приштински медиjи, остао недоречен, рекавши да ће Грчка помоћи Kосову да се учлани у неке међународне организациjе и наjавио да ће Грчка отворити на Kосову канцелариjу за сарадњу Грчке и Kосова. Mустафа jе захвалио Kоциjасу због подршке Грчке процесу учлањивања Kосова у међународне организациjе и интегративним процесима у Eвропскоj униjи. Mустафа jе високо оценио значаj ове посете и изразио вољу владе Kосова да оjача билатералне односе Kосова и Грчке, указавши да су се услови створили да ови односи буду jош више унапређени.
Прочитајте још:Американци мењају менталитет народима по свету и дресирају их да обожавају њихову доминацијуMЛАДИЋ МУСЛИМАНИМА ЖЕПЕ: Ван места где ја кажем нема безбедности, нема живота, само ту се преживљава!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА