Најновије

Србија и Македонија понор за избеглице које Европска унија неће

БЕОГРАД - Хиљаде избеглица, миграната и тражилаца азила, укључујући децу, изложени су насиљу и уценама од стране власти и криминалних група на Балкану, а систем азила Европске уније срамотно их је изневерио и оставио заробљеним у Србији и Македонији, наводи се у новом извештају Амнести Интернешенела.
Азиланти у Београду (Фото: Јутјуб)

Азиланти у Београду (Фото: Јутјуб)

„Србија и Македонија постале су понор у који се преливају избеглице и мигранти које нико у ЕУ није вољан да прими”, рекао је заменик директора Амнести Интернешенела за Европу и Средњу Азију Гаури ван Гулик. Извештај Амнестија базиран је на налазима четири истраживачке мисије у Србији, Мађарској, Грчкој и Македонији између јула 2014. и марта 2015. године, током које је интервјуисано више од стотину избеглица и миграната. Та организација наводи да се број људи ухапшених током преласка српско-мађарске границе повећао више него 2.500 одсто у односу на 2010. годину, са 2.370 на 60.602 особе.
Прочитајте још:РАДНИК ПОЛИЦИЈЕ ОТЕО ДЕВОЈКУ: Цело вече нас је вребао по дискотеци, на крају ме је зграбио и убацио у колаДОКЛЕ БРЕ: После Сребренице почиње геј удар на Србију!
Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА