Најновије

Шешељ хитно оперисан!

Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ данас је хитно оперисан и сада се осећа добро, потврдила је супруга Војислава Шешеља - Јадранка.
Шешељ (Фото: Јутјуб)

Шешељ (Фото: Јутјуб)

- Воја је управо оперисан, добро се осећа - рекла је супруга и додала да не жели да открије о каквој се операцији ради. - Воја се ових дана припремао за операцију и она је била заказана, али се нешто искомпликовало и одлучено је да он буде сад оперисан - рекла је Шепшељева супруга Јадранка и потврдила да је он сада добро и да се опоравља, а да ће странка тим поводом издати саопштење. Вест о Шешељевој операцији портврдио је потпредседник СРС Немања Шаровић. Он је додао да се после операције нису чули с Војиславом Шешељем, пошто је под дејтством анестазије. "Немамо овлашћења да износимо детаље и наредних дана ћете о здравственом стању чути или од њега лично или од конзилијума који брине о његовом лечењу", рекао је Шаровић.
Прочитајте још:ПРЕД ОВИМ СРПСКИМ ВОЈНИЦИМА ДРХТИ ЦЕО СВЕТ: Путин је луд за њима, а да није њих, ни Срба ни Србије не би било! (ФОТО)НАТО будно прати Војводину и са њеном опаком злоупотребом калкулише
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА