Најновије

МАЦИНА МАЈКА У ПАНИЦИ: Мој пасторак ће је убити ако се врати кући!

Маца Дискреција не сме да се врати у Тузлу због тога што је у ријалитију „Парови“ причала да су покојни муж њене мајке Енесе Хоџић и његов син покушали да је силују.
У Тузли неће моћи овако да се излежава (Фото: ТВ Хепи принтскрин)

У Тузли неће моћи овако да се излежава (Фото: ТВ Хепи принтскрин)

Огорчена мајка Сенаде Нуркић каже да је њена ћерка њеном пасторку непромишљеним изјавама навукла полицију на врат. - Маца не сме да се врати у Тузлу јер ће је мој пасторак убити. Он је променио браву на стану у којем живим, а који је припадао његовом оцу, како Маца не би могла ни да привири. Огорчен је због њене лажи да су хтели да је силују. Она је то измислила да би је људи жалили, а није мислила на последице. Мој пасторак је бесан као рис јер је он озбиљан породичан човек и такве гадости не толерише. Према тестаменту који је мој супруг оставио, Сенада у овој кући може да борави само док сам ја жива, али јој је сада и то забрањено. Смиловали су се на њу и толерисали јој неморално понашање, а она нам овако враћа - огорчено прича Енеса и наставља: - У Тузли сви толико причају како је мој пасторак покушао да је силује да човек од срамоте не може улицом да прође. Обрукала нас је лажима. Долазила је и полиција да га приведе због Мациних измишљених оптужби - кроз сузе говори Хоџићева. Она каже да јој је ћерка након изласка из ријалитија поручила да је не узнемирава јер се није наспавала. - Шта да вам кажем, плачем по цео дан, од муке повраћам, а дође ми и да се убијем. Моја ћерка ме после ријалитија није позвала да ме пита како сам, а зна да сам мртва болесна. Звала сам је милион пута. Пустила ми је две поруке да је не узнемиравам јер је неиспавана. Молила сам пријатеље у Београду да Маци нађу стан, јер овамо не сме да се врати од бруке и срамоте - завршава Енеса.
Прочитајте још:ОСТВАРИЛА МУ СЕ ЖЕЉА: Певачица завршила у Гастозовом кревету! (ВИДЕО)ТИЈАНА АЈФОН ПОКУШАЛА ДА СЕ УБИЈЕ: Секла вене због Стојкета!
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА