Најновије

ЕКСКЛУЗИВНО: Хапшење радикала Дамјановића на "сребреничком перформансу" у Београду! (ФОТО)

БЕОГРАД - Синоћ је одржан перформанс паљења свећа за жртве Сребренице, а цео догађај су предводиле Наташа Кандић, Соња Бисерко и Сташа Зајовић уз високе мере безбедности и велики број полицајаца.
Миљан Дамјановић (Фото: СРС)

Миљан Дамјановић (Фото: СРС)

Међутим, један од истакнутих чланова СРС, успео је да се пробије и угаси неколико свећа у знак протеста против одржавања овакве манифестације у Београду. Реч је о Миљану Дамјановићу, председнику одбора СРС у Београду. Дамјановић је моментално приведен од стране припадника МУП-а Србије, али је после информативног разговора нешто касније пуштен. Активисти невладиних организација су запалили свеће у Пионирском парку у Београду, како би одали почаст муслиманским жртвама сахрањеним у Поточарима. Поред активиста Српске радикалне странке, окупили су се у већем броју и припадници покрета "Заветници" који су такође изразили протест против манифестације организоване од стране неколико невладиних организација међу којима се посебно у организацији овог догађаја истиче организација "Жене у црном". На свом Фејсбук профилу, Дамјановић је кратко написао: "Успели смо да угасимо свеће плаћеничким фукарама!". Ово су фотографије његовог синоћњег хапшења:
Прочитајте још:СРЕБРЕНИЧКИ ЦИРКУС У БЕОГРАДУ: НВО активисти пале свеће, полиција их одваја од десничара (ФОТО)Извињења Сребреници
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА