Најновије

Нина се пита: Леко, шта радиш са вашарском играчицом

Фотографија глумца Бранислава Лечића (59) и старлете Атине Ферари (22), која му седи у крилу, натерала је водитељку Нину Радуловић (29) да се запита шта њен муж ради у друштву са "вашарском плесачицом".
Села му у крило (Фото: Фејсбук)

Села му у крило (Фото: Фејсбук)

- Дотична госпођица ме уопште не занима. Не знам ко је нити чиме се бави. Не желим да говорим више о дотичној - рекла Нина, ниједном не изговоривши Атинино име. - Питала сам га о чему се ради и објаснио ми је. Та фотографија је настала на снимању једне емисије. Познато је да се особе разних профила сликају с мојим мужем како би оствариле такозвани трансфер имиџа у јавности, јер се зна ко је и шта је Лека. Тако се дотична особа, која добро познаје технике трансфера, сликала с њим. И то је све. У потпуности верујем мом мужу! - рекла је Нина Радуловић Лечић. Иако се јавно хвалила да је "лупила много рецки са познатима", Атина је овај пут била тајанствена. - Лека и ја се знамо одраније и веома смо добри пријатељи. И ту стављам тачку- кратка је била Атина. За разлику од ње, Бранислав Лечић је за Блиц изјавио да појма нема ко је Атина Ферари. - Пристајем да се сликам са свима који ми приђу. Нисам ни знао ко је она - рекао је Лека, а када је упознат са тим да се старлета хвалила да су блиски, бесно је поручио: - Да ли стварно верујете тој особи? Нећу о њој више да кажем ни реч!
Прочитајте још:РАСКИД: Ружица и Филип преживели ријалити, али им је стварни свет „дошао главе“СКАНДАЛ: Жена Марка Булата напала Тијану Ајфон!
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА