Најновије

ПОХОТНА ПРОФЕСОРКА: Имала је жесток секс са тројицом ученика, жестоко су јој пресудили! (ВИДЕО)

Брајана Алтис (34), атрактивна професорка у школи у америчкој држави Јута, осуђена је на 30 година робије због секса са своја три ученика, када су дечаци имали 16, односно 17 година.
Брајана Алтис (Фото: Јутјуб)

Брајана Алтис (Фото: Јутјуб)

Притом, професорка је тврдила како није крива, већ да ју је ученик завео. На суду је изјавила да је ђак њу прогањао док она није пристала на секс. Ипак, суд ју је прогласио кривом, и добиће казну од две до 30 година робије.Професорка Алтис је оптужена за троструко силовање и присилну содомију. Њени адвокати тврде да је дечак (16) испланирао како да је заведе и одведе у кревет, као и да је секс био с пристанком. Међутим, у овој америчкој држави секс са млађима од 18 година је кривично дело. Ученик је полицији признао да је с њом имао секс три пута као и да је бежао са часова да би био с њом. Да би доказао истинитост своје приче, полицији је описао све њене тетоваже, као и унутрашњост куће у коју је долазио, након првог секса код паркинга иза цркве. Након што је чула пресуду, бризнула је у плач.
Прочитајте још:ОВАКО ЈЕ У МОСКВИ: Два геја су се држала за руке, погледајте шта им се догодило (ВИДЕО)(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Освета: Погледајте реакцију оца којем су повредили сина јединца
Извор: srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА