Најновије

Велика концентрација миграната: Размишља се о увођењу ванредног стања у Зајечару!

ЗAJEЧAР - Због сазнања Полициjске управе у Заjечару да на граници са Бугарском има 40.000 нелегалних миграната, и податка да jе преко границе у последња три дана прешло 600 миграната, председник Скупштине града Заjечара Саша Mирковић каже да се врло озбиљно разматра увођење ванредне ситуациjе у овом граду.
Саша Мирковић (Фото: mc.rs)

Саша Мирковић (Фото: mc.rs)

"Oваква ситуациjа jе прешла оквире града Заjечара и постало jе немогуће носити се са овим проблемом. Oсим што не можемо финансиjски да издржимо, нисмо у могућности ни да се старамо о свим тим људима, немамо довољно лекова за њих, као ни места у здравственим установама", изjавио jе Mирковић, пренео jе саjт MоjаTВ. Град Заjечар налази се близу границе са Бугарском и jедан jе од ретких градова у Србиjи коjи jе "на удару" миграната, jер управо кроз оваj град пролази велики броj људи коjи су илегално прешли границу. Данас се у Градскоj болници у Заjечару породила jедна азиланткиња, а одмах потом jе своjе тек рођено дете завила у ћебе и побегла са њим, навео jе саjт. "Ванредна ситуациjа нам се све више намеће, jер jе ово ситуациjа коjу све теже контролишемо", закључио jе jе Mирковић.
Прочитајте још:Вулин: Азиланти постају велики проблем – издржаћемо још пар недеља!СРАМНА МУСЛИМАНСКА ПЕСМА О КЛАЊУ СРБА НА БОЖИЋ: „Мјесто попа што свети водицу, дошетао Насер у Кравицу“
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА