Најновије

Столтенберг:Споразум о иранском нуклеарном програму - историјски корак

БРИСЕЛ – Споразум о иранском нуклеарном програму између великих сила и Ирана представља историјски корак, оценио је данас генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг.
Јенс Столтенберг (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Јенс Столтенберг (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

„Топло поздрављам договор који су данас постигле међународна заједница и Иран. Тај договор је историјски корак, који ће, када у потпуности буде примењен, ојачати међународну безбедност”, наводи се у Столтенбергововм саопштењу. Столтенберг је додао да је најважније да Иран примени све тачке споразума, да испуни све своје међународне обавезе, и да учини све што је неопходно за регионалну и општу безбедност. Иран и шест светских сила званично су данас у Бечу објавили постизање историјског споразума којим се ограничава ирански нуклеарни програм, у замену за укидање међународних санкција тој земљи. Споразум су постигли министри спољних послова САД, Русије, Кине, Велике Британије, Француске, Немачке и представници Ирана.
Прочитајте још:Американци мењају менталитет народима по свету и дресирају их да обожавају њихову доминацијуЛАВРОВ: Сада очекујемо да САД уклони ракетни штит из источне Европе!
Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА