Најновије

БЕЗ СТАРЦА НЕМА УДАРЦА: Хасан смувао Атину Ферари!

Хасан Дудић и Атина Ферари били су добри пријатељи у ријалитију „Парови“, а након што су изашли, међу њима се родила љубав. Новопечени голупчићи појавили су се у Лозници на Кебином концерту и на изненађење многих нису се либили да покажу своје емоције.
Хасан и Атина (Фото: Инстаграм)

Хасан и Атина (Фото: Инстаграм)

Хасан и Атина су на стадион дошли држећи се за руке, да би у једном тренутку заузели место поред саме бине и ту провели цело вече. Хасан је све време грлио Атину, љубио је у раме и врат, а када су мислили да их нико не гледа, пао је и прави пољубац. Како је испричао извор близак пару, певач и старлета су тек неколико дана у вези. - Хасан и Атина су се дружили, излазили заједно, баш су се лепо слагали и ваљда се родила та нека емоција. Сада су у вези и лепо им је, а колико ће трајати, не знам. Били су у Шапцу, одакле је Хасан родом, излазили, проводили се, сада су дошли у Лозницу, Дудић је као дечко поред ње. Нон-стоп су у некој акцији. Нису они нешто дуго у вези, можда пет дана - рекао нам је извор близак певачу. А Хасан овако  коментарише свој однос с Атином: - Она је супер девојка, добар лик, лепа девојка, супер ми је са њом. Само сам мало преморен, мало више смо излазили - рекао је Дудић уз осмех.
Прочитајте још:Мирјана Бобић Мојсиловић на урнебесан начин испрозивала старлете! (ФОТО)ОТКРИВАМО: Ова старлета наплаћује гледање у груди (ФОТО)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА