Најновије

РУСКИ АСТРОЛОГ СВЕ ПОГОДИО: Ово су његова предсказања, прочитајте шта нас још чека

Руски астролог Павел Глоба је први пут објавио своја предсказања почетком 80-тих година прошлог века, тада је најавио да ће се СССР ускоро распасти и да ће у лето 1991. на улицама Москве бити тенкови па и оно да ће се Украјина распасти током 2014. године.
Павел Глоба (Фото: Јутјуб)

Павел Глоба (Фото: Јутјуб)

По његовим речима, око 85 одсто његових предвиђања се испунило! Он је још 2009. године рекао да ће 2014. бити година повишеног ризика, и упозорио на авионске летове. Ево шта је још предвидео: Украјина ће се распасти на три дела 2014. године. У Украјини ће постојати две дефакто независне администрације, задржавајући формално интегритет територије, приближно у истом формату као данас у Молдавији. Економска криза, која ће се продужити до 2020. године, прекројиће геополитичку карту света. САД чекају тешка времена, а Украјина и Европска унија престаће да постоје. Уместо једне Европске уније појавиће се неколико савеза. Земље Скандинавије и Прибалтика формираће Северни савез, који ће постати наследник Ханзеатског савеза. Француска, Италија и Шпанија ће се ујединити у Јужноевропски савез и тако даље. Европска унија ће можда и опстати као формација, али само на папиру. "За долар ће наредне две године бити веома тешке, иако се колапс америчке валуте још неће догодити. Најтеже време за долар наступа 2017-2018. Долар ће потпуно девалвирати, новчанице ће лепити преко зидова у тоалетима и неће знати шта ће са њима. У том смислу, евро је поузданија валута", рекао је тада Глоба. НАТО блок ће прво мало ојачати, али ће затим престати да постоји. По његовим прогнозама, свету прете економски и геополитички потреси до краја 2020. године: све државе ће преживети тешка времена, али ће на крају тешких година Русија постати моћна империја и нови светски лидер. На крају 2020. читаво човечанство ће се коначно опростити од кризе, која ће бити названа "Друга велика депресија". Процењујући вероватноћу природних катаклизми и техногених катастрофа, Павел Глоба је рекао да ће 2014. бити година повишеног ризика, и упозорио на авионске летове. "Највероватније, у јулу-августу треба очекивати талас авионских несрећа, па бих саветовао да се сви уздрже од летова у свим правцима. У децембру и јануару 2015. драматично ће порасти опасност од земљотреса, посебно у водама Пацифика." Павел Глоба је предвидео да ће у 30 посткризних година, до 2050, у Русији трајати препород. Власт ће 2020. или 2021. преузети моћна нова особа названа "јахач на белом коњу". Неће дуго владати, али ће оставити велики траг у Русији.
Прочитајте још:ОВИХ 10 ДРЖАВА НЕЋЕ ПРЕЖИВЕТИ НАРЕДНИХ 20 ГОДИНА? Ево да ли су Србија, Хрватска и БиХ међу њима!Руски бомбардер нове генерације спреман до 2023!
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА