Најновије

МИЉАНА ИЗ МАЛДИВА СВА У МОДРИЦАМА: Истукле су ме мама и сестра! Звала сам полицију?! (ФОТО)

Миљана Кулић из Ниша, бивша такмичарка Малдива, која је два пута излазила из ријалитија због психичке стабилности, на свој Фејсбук профил поставила је статус са сликом на којем је оптужила маму и сестру Тијану Кулић да су је физички напале и направиле јој огреботине.
Миљана (Фото: Фејсбук)

Миљана (Фото: Фејсбук)

"За ово су задужене моја драга Тијана Кулић и мама Марија. Полиција је интервенисала", написала је Миљана, али се убрзо пошто је објавила статус предомислила, па избирисала и слику и статус. Подестимо, Миљана је чим је ушла у ријалити Малдиве изазвала контроверзе својим понашањем. Ова Нишлијка је уходила певаче и претила им. Како је испричала, слала им је у порукама да ће им срева вући по граду. "Јурила сам Дарка Лазића, Душана Свилара и Мишела Гвозденовића. Онда су ме пријавили полицији и ја сам завршила на суду. Одлучено је да идем на психијатријско лечење са слободе. Ишла сам код психијатра и тамо смо разговарали. Преписали су ми и терапију, али је психијатар сматрао да ми није потребна. Ја сам само хтела да привучем пажњу", испричала је Миљана. Миљана је због свог психичког стања прво напустила ријалити, да би се после неколико дана вратила, а онда је на своје инсистирање, када је Игор Икс избачен са Малдива, тражила да и она оде јер се заљубила у њега и не може да буде у ријалитију а да није он ту.
Прочитајте још:ПОТПУНО ГОЛА: Сијера новим спотом распаљује машту (ВИДЕО)Погледајте са чим је Гастоз упоредио Шавију! (ФОТО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА