Најновије

Душан меси сисе Тањи у Малдивима (ФОТО +18)

Тања Сокола, певачица и учесница ријалитија Малдиви, после приче да има дечка и девојку, опет је све шокирала – прва скинула купаћи костим и сунчала се у топлесу.
(Фото: ТВ Хепи)

(Фото: ТВ Хепи)

Док су учесници уживали на базену, певачица Тања Сокола се осмелила да скине горњи део купаћег костима пред свима. - Браво Тања, свака част – довикивао је Тома Пантер из базена. Убрзо је пришао глумац Душан Каличанинн који се понудио да је намаже, а онда обухватио рукама њене груди. - Имаш пуне руке посла, Душане - добацио је Саша Гром алудирајући на величину груди Тање Соколе. Њу су прозвали Јагодинка Симоновић, због сличне ситуације која се догодила у филму "Варљиво лето" и култне сцене када је Славко Штимац на исти начин зграбио пекарку. Певачици се ово допало, па је подигла руке увис, док се Душан лепо забавио, уз овације присутних.
Прочитајте још:СЕКСИ И ФАТАЛНА: Ово је манекенка која је освојила нашег „Орлића“ (ФОТО)ХИП ХОП ЛЕГЕНДА СА СРПКИЊОМ: Са ким је Снуп Дог снимио нови дует?ХИТ: Кад се Дрљача и Ојданић дописују на Фејсу… (ФОТО)
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА