Најновије

Како правилно нанети крему за сунчање?

За време сунчања често вам се догађа да изгорите? То се дешава скоро свима, а највећи разлог је неправилно наношење креме за суначање.
Заштитите кожу на сунцу (Фото: pixabay.com

Заштитите кожу на сунцу (Фото: pixabay.com

У наставку чланка прочитајте неколико савета који ће вам помоћи да правилно нанесете крему за сунчање и при томе добијете леп препланули тен. Јако је битно да крему нанесте на цело тело и да је добро размажете. Не смете да изоставите ни један део. Такође, крему наносите у дебљем слоју. Такође, један од разлога зашто вам се дешава да изгорите је погрешан избор фактора. Према вашем тену одаберите и фактор. Ако имате светлију пут одаберите фактор 50, за средње тамну пут фактор 30, а за оне срећнике који су иначе тамнопути довољан је и фактор 15. Након што добијете мало боје можете да пређете на мање факторе и на креме које поспешују тамњење. Ниједна крема за сунчање не гарантује вам да ће вас штити од сунца током целог дана након само једног наношења. Након сваког купања у мору и туширања, крему нанесите поново по целом телу.
Прочитајте још:Гојазност ће постати главни узрок ове опаке болести?Збогом целулит: Како да се решите заувек поморанџине коре?Ова храна ће вам помоћи да лепше и брже поцрните
Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА