Најновије

ВУЧИЋ: Отворена нова страница заједничке будућности!

Премијер Александар Вучић поручио је на заједничке конференције за новинаре са члановима Председништва БиХ у Палати Србија да разговор био отворен и искрен, као и да је отворена нова страница заједничке будућности.
Александар Вучић (Фото: РТС принтскрин)

Александар Вучић (Фото: РТС принтскрин)

Вучић је најавио да ће ускоро бити организована и заједничка седница влада Србије и БиХ. Премијер Србије је нагласио да је са Драганом Човићем, Бакиром Изетбеговићем и Младеном Иванићем разговарао о сарадњи у многим области као и о заједничким пројектима... Члан Председништва БиХ Драган Човић истакао је да ће ускоро бити упућен званичан позив председнику Србије Томиславу Николићу да посети Сарајево, али да ће бити настављена сарадња са Србијом ради заједничке будућности. Човић је нагласио да прошлост треба оставити историчарима и окренути се политици помирења, како се не би поновиле деведесете или четрдесете на овим просторима. Бакир Изетбеговић је нагласио да су сви злочини, без обзира ко их је починио, једнако тешки.
Прочитајте још:Како је Наташа Кандић остала без улице на КосовуДЕЈАН ЛУЧИЋ УПОЗОРАВА: Избеглице из северне африке су РАТНИЦИ ИСЛАМСКЕ ДРЖАВЕ!РЕАГОВАЊА: Да ли се то Билт залаже за етничко чишћење Донбаса?!
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА