Најновије

ПАЗИТЕ ШТА ЈЕДЕТЕ И ПИЈЕТЕ: Бодибилдер уносио 10000 калорија на дан, па умро од карцинома јетре (ВИДЕО)

Британац Дин Вормби (39), бивши бодибилдер и лични тренер, јео је и пио дневно брзе хране и енергетских пића у вредности од 10.000 калорија, што је отприлике пет пута више од онога што је просечном мушкарцу потребно. Умро је од карцинома јетре.
Дин Вормби (Фото: Јутјуб)

Дин Вормби (Фото: Јутјуб)

Његова девојка Шарлот Ригби, с којом је имао ћерку, била је уз њега у болници све док није издахнуо од врло агресивног тумора јетре откривеног крајем прошле године. Тумор је био превелик за операцију, па је Вормби сваки дан слабио. Пред смрт није био препознатљив, осушио се, а од огромних мишића остала је да виси само кожа. Током живота, док је био у пуној снази, дневно је јео велике количине пице, хамбургера, сендвича са сланином... Пио је седам до осам лименки енергетских напитака. Након дијагнозе је рекао да га је покушај стварања идеалног мишићавог тела таквом исхраном вероватни кривац за његову тешку болест. Кроз шта пролази говорио је искрено на Фејсбуку. Открио је и да су му лекари понудили одлазак на хемотерапију, али да су га одмах упозорили да од тога неће бити користи. Давали су му три недеље живота. Ипак је поживео дуже.
Прочитајте још:Гојазност ће постати главни узрок ове опаке болести?КАО СЦЕНА ИЗ „ОСМОГ ПУТНИКА“: Нешто му се мигољи испод коже, нећете веровати шта! (ВИДЕО)
Извор: 24sata.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА