Најновије

ПОРУКА БРАЋИ ПО ОРУЖЈУ ИЗ БЕОГРАДА: Узалуд вам труд

Министар одбране Хрватске Анте Котромановић рекао је да разуме "браћу по оружју" из Београда који су против одржавања параде за годишњицу "Олује".

Хрватски војници (Фото: Википедија)

Хрватски војници (Фото: Википедија)

Он је то рекао после вежби Оружаних снага Хрватске, које се припремају за војну параду, заказану за 4. август у Загребу.

- Видели сте те реакције из Београда и питање зашто треба сада парада у Загребу. Ја њих и разумем, ту браћу по оружју. Не могу да разумем оне у Хрватској, који желе неуспех паради, који не желе достојанствено да прославе Дан победе и домовинске захвалности и који као моле Бога да ми не успемо - навео је Котромановић. Хрватски министар је додао да му смета и да не може да разуме зашто има отпора према организацији параде у Загребу. - Видели сте да смо раније имали прославе у Книну. Никад није била овако јака реакција. Сада ми није јасно да постоје одређени људи из Хрватске који су се изгледа удружили с онима из Београда. Желе наш неуспех, али ми ћемо успети и ја ћу им само рећи, узалуд вам труд свирачи - закључио је Котромановић.
Прочитајте још:СЛЕДЕ ЛИ НОВИ УСЛОВИ БРИСЕЛА: Да ли нам Шулц продаје маглу?Николић од Си Ђипинга добио писмо захвалностиЛинта позвао Шулца да ЕП донесе резолуцију о „Олуји“
Извор: Вечерњи лист

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА