Најновије

ПУТИН ПОКАЗАО НЕЖНУ СТРАНУ: Погледајте којим гестом је растопио срца широм планете (ФОТО)

Девојчица из Киргистана била је пресрећна када је на поклон добила штене њуфаундленда и то, ни мање ни више, него од председника Русије Владимира Путина.
Владимир Путин (Фото: kremlin.ru)

Владимир Путин (Фото: kremlin.ru)

Даша Јатскаја желела је пса, али да то буде баш њуфаундленд. У Киргистану те расе није било, а њена породица није имала могућности да таквог пса купи негде у иностранству. – Истина је, добили смо писмо од девојчице адресирано на председника у коме каже да њена породица нема новца да јој купи пса – рекао је Путинов портпарол Дмитриј Песков. Њени родитељи нису ни знали да је Даша писала Путину. Челници ове државе су одлучили да услише жељу девојчице, па јој је лично предао пса из једне одгајивачнице из Казахстана, амбасадор Русије у тој земљи, Андреј Крутко. Даша каже да је једном видела слику Владимира Путина са псом и да је претпоставила да воли животиње. Одувек је сањала да има њуфаундленда и жеља јој се сада остварила. Иако је пас већ имао име – Макс, девојчица је решила да му да име – Дар.
Прочитајте још:Русија спрема реципрочне мере због замрзавања имовинеПОЛИТИЧКА БОМБА: Путин нуди Берлусконију да буде министар економије!
Извор: Телеграф/rt.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА